Mai multe mandate de executare a închisorii, puse în aplicare de către polițiști

Ieri, 11 martie 20221, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare mai multe mandate de arestare preventivă.

Un tânăr, în vârstă de 28 ani, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 23 de zile. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de  “înșelăciune” și “furt calificat”. Tânărul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Un alt tânăr, în vârstă de 22 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de  “furt calificat”.  Tânărul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Un bărbat, în vârstă de 31 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de  “furt calificat”. Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.