Mai multe dosare penale întocmite pentru șoferii brașoveni în urma unor verificări pentru menținerea siguranței rutiere

În ultimele 24 de ore la Brașov, polițiștii au desfășurat activități specifice pentru menținerea siguranței rutiere. În urma acestor verificări, mai mulți șoferi s-au ales cu dosar penal.

  • Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 08 aprilie 2021, în jurul orei 11.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 08 aprilie 2021, în jurul orei 17.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 40 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.
Citeste și:  Opera Brașov revine în Piața cu Copaci din Coresi cu un spectacol de excepție, astăzi, 2 decembrie!

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care va fi propusă soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Citeste și:  Luna aceasta se vor inaugura 13 kilometri din Autostrada A1 Sibiu-Pitești

În fapt, la data de 08 aprilie 2021, în jurul orei 20.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 32 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov.

Procedându-se la testarea conducătoarei auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.
Citeste și:  CFR Călători reintroduce trenurile Intercity

În fapt, la data de 08 aprilie 2021, în jurul orei 10.45, au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 51 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Rupea din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta prezentând pentru control un permis de conducere emis de către autoritățile din Marea Britanie,asupra căruia există suspiciunea că este fals.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.