Mai mulți agenți economici din Brașov, sancționați cu amenzi, pentru lipsa acordului de funcționare

În perioada 20.06.2022 – 28.06.2022, Poliția Locală Brașov a verificat respectarea prevederilor OG nr. 99/ 2000, republicată, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, de către supermarketurile și hipermarketurile care comercializează materiale de construcții și produse de amenajare pentru casă și grădină.

În urma acestor controale, 7 agenți economici au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum de 12.000 lei, pentru lipsa acordului de funcționare. Ca măsură complementară, a fost dispusă suspendarea activităților comerciale desfășurate, până la data autorizării.

Pe această cale, le reamintim agenților economici faptul că, ulterior înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului și obținerii certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, au obligația de a obține autorizația/ acordul de funcționare.

Citeste și:  Anunț dezbatere publică AIM Ferma 2 suine, Crizbav, DORIPESCO PROD SRL

Poliția Locală Brașov va continua să verifice activitățile comerciale desfășurate pe raza municipiului, conform competențelor.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.