Mai mulți brașoveni au ajuns în arest pentru infracțiuni la regimul armelor și munițiilor

Polițiștii brașoveni au reușit, în baza informațiilor deținute, prinderea în flagrant, la data de 31.01.2023, a unui bărbat, din orașul Zărnești, care oferea ilegal spre vânzare arme de foc letale. În același timp, structurile angrenate au efectuat și 13 percheziții domiciliare la persoane bănuite că dețin și confecționează arme de foc letale, arme ce ar fi putut fi folosite la săvârșirea de activități ilegale.

După efectuarea perchezițiilor, persoanele vizate au fost conduse la unitatea de poliție, iar în urma administrării probatoriului constituit în cadrul dosarului penal, șapte bărbați, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, în baza ordonanțelor emise, pentru săvârșirea infracțiunilor de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor“ sau pentru complicitate la săvârșirea acestei infracțiuni.

Citeste și:  Țigări ascunse printre dulciuri, descoperite la Brașov într-un camion intrat dinspre Ucraina

Cei șapte bărbați ceretați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 01.02.2023, să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerile corespunzătoare.

Cercetarile sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, iar la finalizarea cercetărilor va fi propusă soluția legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.