Maia Morgenstern și spectacolul NU SUNT EU la Centrul Cultural Reduta în 1 martie

În spectacolul-confesiune NU SUNT EU, actrița Maia Morgenstern împărtășește cu tandrețe, nostalgie și umor povești din copilărie și carieră.

Imaginea părinților, „amintirea lor veșnic binecuvântată” și lecțiile prețioase despre demnitate și onoare conturează un tablou emoționant în destinul creator al unei artiste de excepție.

Timp de o oră și jumătate, însoțiți de muzica live, spectatorii vor fi purtați într-un carusel al amintirilor, confidenți de încredere pentru secrete nemărturisite până acum, părtași ai bucuriilor mici și mari, martori ai unor situații nedrepte prin care „oelevă ce nu voia altceva decât să fie cum sunt ceilalți copii” a fost nevoită să treacă. 

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

„În ziua în care am îmbătrânit, am plâns. Un pic. Știu eu de ce. În ziua în care am îmbătrânit, am obosit un pic. Am respirat greu și m-am rezemat de un copac. Am respirat și am uitat unde am plecat. Și-am râs, nu știu de ce. A fost frumos.”

,,Un spectacol foarte mișto!” caracteriza Marius Bodochi această piesă autobiografică NU SUNT EU!

O mare actriță: Maia Morgenstern; un mare regizor: Victor Frunză; o scenografă de excepție: Adriana Grand; 3 muzicieni și o figurantă specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.