Mâine are loc PREMIERA unui nou sezon muzical desfășurat în spațiul Muzeului de Artă Brașov

Muzeul de Artă Brașov în colaborare cu Opera Brașov vă invită mâine, 18 mai 2022, de la ora 17.00, la Premiera programului muzical Opera MAB desfășurat la sediul muzeului din Bulevardul Eroilor 21.

Cele două instituții culturale și-au propus să readucă artele împreună, în spațiul mai puțin convențional al muzeului, pentru ca publicul brașovean să se bucure nu doar de operele de artă prezente pe simezele muzeului, dar și de muzică de operă de cea mai înaltă calitate.

Primul recital vocal-instrumental desfășurat la Muzeul de Artă Brașov va fi susținut de soliștii: Maria Catrina – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Corina Klein – soprană, Valentina Mărgăraș – soprană, Anda Pop – soprană, Lăcrămioara Schuller – soprană, Alexandru Aghenie – bariton, Alexandru Chiriac – bariton, Adrian Mărcan – bariton și Ștefan Schuller – bas. La pian îi va acompania Sena Ducariu. Prezentarea evenimentului va fi făcută de Simona Manole.

Citeste și:  OMV Petrom va testa la Petrobrazi o instalație inovatoare pentru captarea și utilizarea carbonului

Programul recitalului cuprinde o paletă diversă de genuri muzicale, de la lieduri: „Cine m-aude cântând..”, „Bagă, Doamne, luna-n nor…” – T. Brediceanu, arii și duete din operetele: „Silvia” și „Prințesa circului” de E. Kálmán, „Vânzătorul de păsări” de C. Zeller, dar și fragmente din operele: „Adriana Lecouvreur” de F. Cilea, „Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart, „La Cenerentola” de G. Rossini.

Biletele pentru eveniment se pot achiziționa în numerar de la sediul Muzeului de Artă Brașov, de luni până duminică, între orele 10 – 17. Prețul biletelor este: 16 lei – elevi, studenți; 17 lei – pensionari; 19 lei – adulți.

Citeste și:  FlyLili organizează sesiune de recrutări pentru însoțitori de zbor, sâmbătă, la Aeroportul Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.