Mâine debutează prima ediție a Târgului de Cicloturism, la Brașov. Vezi PROGRAMUL …

Asociația European Events and Festivals, împreună cu partenerii săi, au onoarea de a vă invita la deschiderea oficială a primei ediții a Târgului de Cicloturism, care va avea loc la Brașov, pe Aleea de Sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brediceanu – între str. Suișul Castelului și Bastionul Funarilor), în data de 2 iulie 2021, ora 11:00.

Deschiderea oficială care va avea loc vineri pe 02.07.2021 la ora 11:00 pe Aleea Tiberiu Bredicianu / Sub Tampa va fi urmată de o conferință de presă la care vor participa mai mulți oficiali.

ârgul de Cicloturism de la Brașov, care se va desfășura în perioada 2-4 iulie, are scopul de a promova Zona Metropolitană Brașov și județul Brașov impreună cu împrejurimile sale, ca o destinație de turism activ, menită să ofere vizitatorilor și turiștilor multiple posibilități de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut și interesant totodată.

Citeste și:  UNTOLD, ales pentru a doua oară, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume

Diversitatea ofertei de turism a Brașovului face posibilă împletirea mai multor forme de turism: cultural, activ, rural, în natură, de city break, care pot fi practicate și savurate de pe de bicicletă.

În acest sens, Târgul de Cicloturism Brașov are ca obiectiv principal promovarea Brașovului și a județului Brașov, ca destinație de excelență pentru cicloturism, alături de promovarea bicicletei ca mijloc de mobilitate și agrement pentru turiști.

La târg participa agenții de turism care ofera tururi de cicloturism, firme care inchiriaya biciclete electrice, scolio de mountainbike si primariile Codlea și Râșnov alaturi de asociatile de turism locale care vor prezenta noile trasee de bicicletă.

Citeste și:  Stop Contrabanda: Circa 110 milioane de țigarete de contrabandă capturate de autorități în 2022

Cicloturismul a crescut exponential in perioada pandemica si a devenit un megatrend turistic pe tot globul.

Prin acest târg de promovare a cicloturismului se alătură și Brașovul oraselor turistice moderne care promovează aceasta formă de turism ecologic și sustenabil so devine un first mover in domeniu in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.