Mamă şi fiică atacate de un câine în Sânpetru

Clipe de groază trăite de o femeie din Sânpetru şi de fiica ei minoră în plină zi, pe o stradă din comuna braşoveană. Femeia a ieşit la plimbare cu copilul profitând de vremea frumoasă de afară. Clipele de relaxare au fost întrerupte brusc de un câine ciobănesc venit de la stâna din apropiere. Animalul s-a năpustit violent asupra lor. Femeia abia a reuşit să-şi ia în braţe copilul pentru a-l scoate din colţii patrupedului. Din păcate mama a a fost sfâşiată de animalul lăsat nesupravegheat. Câtiva vecini au sărit şi au salvat-o pe femeie. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.
”Pe Drumul cu plopi am fost atacate de un câine de la stână. Am luat fetita in brate si unul din câinii ce păzesc stana de acolo m-a muscat de gamba… Se pare ca, din pacate nu ne mai putem plimba linistiti pe Drumul cu plopi. Pana nu demult, stana se afla in capătul străzii pe care locuim ( Aleea Pacii) si ne deranja enorm mirosul, dar acum situația se complică”, a declarat victima.
Femeia spune că va sesiza Poliţia în acest caz sperând că va obţine evacuarea stânei de lângă casele din Sânpetru, unde câinii nesupravegheaţi pot face oricând o nouă victimă.

Citeste și:  Drumul vechi spre Poiana Brașov, noua alee de promenadă a orașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.