Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de către polițiștii brașoveni

În data de 23 februarie 2023, activitățile operative desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Brașov au condus la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Mandatul fusese emis de către Judecătoria Brașov pe numele bărbatului, de 31 de ani, din municipiul Brașov, în care acesta a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 8 luni închisoare, pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier.  

Persoana condamnată era dată în urmărire la nivel național, iar la acest moment, în urma acțiunii polițiștilor, se află încarcerată la Penitenciarul Codlea, unde urmează să execute pedeapsa.

În baza probatoriorului administrat, tânărul de 19 ani, suspect de săvârșirea faptei, a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Citeste și:  CellEAST - Primul Concurs Internațional din România dedicat exclusiv Violoncelului. Premii în valoare de 11.000 euro

Ulterior, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

La acest moment, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.