Mândra, Fundata și Viștea intră în scenariul roșu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi Hotărârea nr. 43/13.11.2020, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile în unele localități din județul Brașov, document care prevede:

Art.1 În următoarele unități administrativ-teritoriale din județul Brașov s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile, respectiv comunele Mândra, Fundata și Viștea.

Art. 2 Începând cu data de 14.11.2020, ora 0:00, în localitățile enumerate la art. 1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 856 din 14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare, precum și măsurile dispuse prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov nr. 30 din 21.10.2020.

Citeste și:  Dezbatere despre finanțarea și implementarea proiectului de conectare a Aeroportului din Ghimbav la rețeaua feroviară națională

Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1.

Art.4 Comitetele locale pentru situații de urgență vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.