Maraton de 48 de ore cu Marius Savu, pe frecvența Radio Brașov 87.8 FM, nemaiîntâlnit în istoria radioului braşovean

Omul de radio Marius Savu începe vineri, 19 aprilie, la ora 19.00, un maraton radio de cel puțin 48 de ore, cu cea mai bună muzică, invitați de la noi și de peste mări și țări și voie bună. Oriunde vă aflați, sunteți așteptați să vă alăturați pe frecvența Radio Brașov 87.8 FM sau pe radiobrasov.ro.

„Închipuie-ţi cum ar fi să faci o emisiune la radio… Da, tu. De obicei e una de vreo 3 ore. Bun! Acum închipuie-ţi cum ar fi ca emisiunea asta, să dureze… 48 de ore! Adevărul este că, oricât ar încerca cineva să-şi imagineze cum ar fi să faci o emisiune lu-huu-huuu-ngaa, de vreo 48 de ore, tot nu ar fi “pe-aproape”. Carevasăzică e aproape inuman să stai măcar streaz, toată perioada asta, d-apăi să pregăteşti melodii, texte, să mixezi, să vorbeşti la microfon, în fine, toată gospodăria unei emisiuni radio”, scriu cei de la Radio Brașov, pe pagina de Facebook.

Citeste și:  Concert vocal-simfonic excepțional sub bagheta dirijorului Steffen Schlandt, în așteptarea sărbătorilor pascale, la Filarmonica Brașov

Marius Savu este printre iniţiatorii radioului particular din Braşov, adică a fost în prima generaţie de oameni de radio din Braşov, cu aproape 31 de ani în urmă. Marius s-a hotărât să facă brașovenilor un cadou neobişnuit de ziua lui şi să facă o “nefăcută”, adică un maraton radio, de 48 de ore, ceva încă nemaiîntâlnit în istoria radioului braşovean. Totul va începe vineri/19 aprilie, la 19.00 şi se va încheia, duminică/21 aprilie, tot la ora 19.00.

„Sunt impresionat de „furtuna mediatică” pornită de colegii mei de la Radio Braşov după anunțul oficial că încerc să stau în fața microfonului 48 de ore. Poate că ei sunt mai conștienți decât mine ce înseamnă 48 de ore fără somn ( o să îmi permit o pauză de 1/2 de oră la 12 ore și o să incerc să fiu activ în fața microfonului cu intervenții la maxim 3 melodii pe timpul zilei și 4-5 melodii pe timpul nopții). Cred că și subconștientul meu e mai conștient decât mine de vreme ce nu mă lasă dimineața să mă ridic așa ușor din pat. Pentru mine este în continuare o curiozitate. Pardon … două. 1. Cum e să stai în emisie atâtea ore și 2. Oare rezist? La care am mai adăugat și o motivație: dacă nu rezist, atunci luni va fi ultima emisie, cea prin care îmi voi lua adio de la radio. Dar, da, îmi doresc să continui. Așa încât să înceapă MARATONUL!”, a transmis Marius Savu.

Citeste și:  București, Cluj-Napoca și Brașov, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi în zilele de Paște

Citește și 30 DE ANI CU 30 DE VEDETE RADIO: Ep8. Marius Savu, Radio Brașov / George Boitan, Radio Unu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.