Maratonul cultural „LibFest” 2021, începe mâine!

Au mai rămas doar câteva ore până va începe Târgul de Carte și Experiențe Culturale LibFest 2021. Târgul se va desfășura online în acest an, pe parcursul a 4 zile, în perioada 25-28 martie 2021, fiind organizat ca de fiecare dată de Libris.ro. Târgul online „LibFest” va reuni 100 de edituri la ediția din această primăvară, cu peste 1 milion de volume și reduceri de până la 80%! Programul complet al LibFest, precum si evenimentele – lansari si dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Așadar, startul evenimentelor din cadrul LibFest 2021 are loc mâine, 25 martie, începând cu ora 10:00, potrivit programului publicat de către organizatori.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Începând cu ziua și ora amintită, la debutul evenimentului, Editura Creator va lansa „Carte cu scriitori” de Laurentiu-Ciprian Tudor, alături de invitații Teodor Baconschi și Simona Preda. Ora 10:30 aduce în atenția publicului cartea „Tehnici de învățare” de Georgiana Gerea – Editura Curtea Veche, iar maratonul cultural pentru iubitorii de carte, continuă!

LibFest 2021 va aduce în fiecare zi de târg, cel puțin un eveniment programat la fiecare jumătate de oră.

Pregătim 100 de ore intense de târg online de carte cu evenimente și lansări mult așteptate de public. Prezența atâtor nume importante din piața de carte și numărul de participanți la evenimente ne vor confirma cu siguranță ceea ce am observat pe parcursul anului 2020, și anume că pandemia a apropiat publicul român de lectură”, a precizat Laura Țeposu, CEO și co-fondator Libris.ro

Fii la curent cu programul și veștile LibFest, AICI.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.