Maratonul de vaccinare continuă! ,,Liber la cinema!”, în parcarea de la Coresi. Astăzi te vaccinezi şi te uiţi, gratis, la filme

Astăzi, în parcarea de la Coresi Shoping Resort, zona Belaqua, între orele 10.00 și 20.00, se desfășoară un nou eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. Evenimentul poartă titlul ,,Liber la cinema!” și le este dedicat cinefililor, care vor putea urmări în zona de post-vaccinare filmele pregătire pentru acest cinema în aer liber: Scoob (de la orele 10.00 și 15.30), România Neîmblânzită (de la orele 12.00 și 18.00), Căței și Pisici 3 (de la ora 14.00).

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, cu sprijinul Coresi Shoping Resort și Cinema One Laserplex.

În cadrul evenimentului, vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Zona de cinema în aer liber, va fi delimitata de parcare și va fi amenajată cu scaune și puf-uri.

Accesul se face astfel:

– Pentru persoanele care se vaccinează, direct din zona de post vaccinare;

– Pentru restul persoanelor, în funcție și de limita maximă prevăzută de lege, pe cele două intrări separate, supravegheate de voluntari care vor verifica îndeplinirea condițiilor de acces, stabilite prin hotărâre de guvern (adeverința de vaccinare care atestă că au trecut minim 10 zile de la rapel sau test PCR negativ făcut cu maximum 72 ore înainte sau test rapid negativ făcut cu maximum 24 de ore înainte; limita maximă este de 500 de persoane pentru evenimente outdoor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.