Marea deschidere „Plai Cash & Carry” va avea loc mâine, 18 FEBRUARIE, la BRAȘOV | Vino și bucură-te de noul magazin 100% cu produse românești!

Inaugurarea unui nou magazin de tip cash & carry va avea loc mâine, 18 februarie 2022, la Brașov. Cu o experienţă de mai bine de 10 ani în industria de distribuţie şi retail din Spania, antreprenorii Ilona Balogh și Robert Preda vor deschide la Braşov un magazin sub brandul Plai Cash & Carry. Amplasat pe strada Poienelor 7C, în partea de sud a municipiului Braşov, în zona parcului industrial Roman, Plai Cash & Carry va avea o suprafaţă de vânzare de 3.000 de mp.

Sortimentul de produse format din 12.000 – 15.000 de articole va fi achizițonat cu preponderenţă din România, direct de la furnizorii consacraţi în segmentul FMCG, dar acţionarii îşi doresc să aducă la raft şi o serie de produse alimentare din Spania, la preţuri competitive.

Citeste și:  Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează. Mâine, 18 mai, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

În sortimentul Plai Cash & Carry îşi vor face loc, de asemenea, fructele şi legumele proaspete, produsele de carmangerie, sau produsele din categoria brutărie-patiserie.

Plai Cash & Carry se adresează atât revânzătorilor, cât şi persoanelor fizice, iar magazinul va fi deschis vineri, 18 februarie 2022.

Magazinul a avut nevoie de o investiție de două milioane de euro și va avea aproximativ 50 de angajați.

One thought on “Marea deschidere „Plai Cash & Carry” va avea loc mâine, 18 FEBRUARIE, la BRAȘOV | Vino și bucură-te de noul magazin 100% cu produse românești!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.