Marin Mitran crede în accederea în play-off: “Nu vreau să abandonăm lupta. Avem un lot foarte bun”

FC Braşov se pregăteşte intens pentru partea a doua a sezonului. Clubul deja a făcut un transfer, şi urmează să mai parafeze altele. După înregimentarea lui Ştefan Blănaru, preşedintele clubului, Marin Mitran spune că urmează să mai fie adus un portar, dar sunt discuţii avansare şi cu fundaşul Bradley Diallo, jucător care, printre altele, a evoluat şi în SuperLiga, la FC U Craiova.

Oficial ne-am înțeles doar cu Blănaru Ştefan şi mai avem discuții cu încă 2-3 jucători. Nu facem foarte multe transferuri, nu credem că e necesar. Dar în zilele următoare cred că se concretizează totul. Suntem în discuții cu Bradley Diallo, fostul jucător de la FC U Craiova, dar şi cu 2-3 portari. Încă nu e nimic concret. Dar dacă a plecat portarul Mikulic trebuie să avem 3 portari în lot”, a spus Marin Mitran într-o conferinţă de presă ce a avut loc la sediul clubului.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Conform preşedintelui Marin Mitran, echipa cel mai probabil va efectua un cantonament la finalul lunii Ianuarie în Antalya, însă încă nu sunt perfectate toate actele, astfel că abia zilele următoare se va concretiza totul. Cert este că Marin Mitrat pregăteşte administrativ cât mai bine formaţia, pentru că încă mai sunt şanse ca FC Braşov să prindă un loc de play-off, iar echipa se va lupta până la capăt pentru a termina sezonul regular în primele 6.

Noi am bătut echipe puternice la ei acasă, pe CSA Steaua, pe Chiajna, echipe chiar foarte bune. Şansele sunt mai mici, dar le avem. Nu vreau să abandonăm lupta. Avem un lot foarte bun. Dacă ne pregătim bine, dacă totul funcționează, au banii la zi, nu au motive jucătorii să se plângă. Au venit motivați la pregătire. S-au pregătit foarte bine zilele acestea.”, a completat preşedintele Marin Mitran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.