Marius Dunca: ‘Pensionari, oameni de afaceri, salariați, copii, studenți, nimeni n-a scăpat nețepuit de Guvernarea PNL’

Actuala putere nu știe și nu e în stare să guverneze deloc în beneficiul oamenilor!

Senatorul PSD Marius Dunca consideră că la baza actualei guvernări se află o fraudă morală. Campania electorală a celor din PNL a însemnat lapte și miere, prezentul și viitorul reprezintă doar austeritate, dar, evident, nu pentru cei de la putere și protejații lor.

”Din păcate, așteptarea a luat sfârșit. Tăierile de care Partidul Social Democrat a tot vorbit, au început. Ticăloșia PNL este strigătoare la cer. În campania electorală, dar și pe durata anului trecut, ca răspuns la avertismentele PSD, liberalii nu știau cum să mai promită că vor crește pensii, salarii și alocații. Ce s-a întâmplat cu banii prevăzuți în buget de care ne vorbeau membrii guvernului PNL? Ce s-a întâmplat cu sumele record împrumutate de Cîțu?
Anunțul președintele PNL Ludovic Orban că, în acest an, nu se acordă nicio majorare de pensii reprezintă încă o țeapă dată românilor. Minciuna a ajuns să fie forma de manifestare a guvernării PNL. Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi – nimeni n-a scăpat nețepuit! Din contră, nu există nicio categorie socială care să fi avut vreun beneficiu de pe urma guvernării PNL-iste:
• salariații au pierdut bani cuveniți de drept la salarii, nu mai există aceeași putere de cumpărare;
• copiii au pierdut mai mult de jumătate din alocația legal stabilită;
• antreprenorii au pierdut catastrofal din afacerile lor așteptând zadarnic sprijinul promis în pandemie;
• agricultorii au fost abandonați în voia lui Dumnezeu și a sorții;
• studenții nu vor mai beneficia de transport gratuit nelimitat;
• pensionarii așteaptă zadarnic majorarea promisă de PNL.
Fiecare zi care trece arată imensa fraudă morală care stă la baza actualei guvernări. Au câștigat puterea prin minciună și dezinformare, guvernează în minciună, sfidător și disprețuitor, față de naivii care i-au votat, doar pentru a umfla buzunarele clientelei politice.” a concluzionat senatorul Marius Dunca.

One thought on “Marius Dunca: ‘Pensionari, oameni de afaceri, salariați, copii, studenți, nimeni n-a scăpat nețepuit de Guvernarea PNL’”

  1. Relatarea este nu numai critica, ci si injusta. Realitatea economica a Romaniei s-a zdruncinat in zeci de ani si nu in ultimii 4 ani. Pe plan global exista inflatie si pensiile stagneazä, intru-cat economia este in stare latentä, desi cu sprijinul statului se subventioneazä cu 75%-80% salariile. Rog a consulta presa internationalä.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.