Masă caldă oferită de polițiștii brașoveni mai multor persoane fără adăpost

  • Persoane fără adăpost, din munipiul Brașov, au fost zilele acestea oaspeții polițiștilor brasoveni.

În cadrul campaniei ”De sărbători, îți vizitezi bunicii?” inițiată de Inspectoratul de Poliție Județean Brasov, polițiștii au ales să doneze meniul pentru o zi, de la cantina unității, pentru a putea oferi o masa caldă semenilor fără adăpost.

Conștienți fiind că, în această perioadă din an multe persoane vârstnice rămân în singurătate, fără a putea fi vizitate de familie, de faptul că bătrânii devin ușor vulnerabili în fața tuturor dificultăților și provocărilor cotidiene, polițiștii au ales, în mod voluntar, să vină în întâmpinarea celor cărora viața nu le-a putut oferi măcar un acoperiș deasupra capului.

Citeste și:  Începe un proiect de infrastructură care va deschide calea unei noi conectări rutiere între Braşov şi Sibiu! O alternativă la DN1

Astfel, fiindu-le cunoscute polițiștilor aceste persoane fără adăpost, prin prisma activităților sociale și profesionale, au ales să le invite la sediul unității, în data de 29.12.2022, pentru a le fi oaspeți la masa de prânz.  

Meniul a fost pregătit și servit de către personalul din popota instituției, exact așa cum se pregătește în fiecare zi, fiind apreciat de către oaspeți.

”Deși nu le-am putut readuce familia, am reușit să le fim alături câteva ore și le-am ascultat poveștile de viață, iar mulțumirea și zâmbetul de la final au făcut mai mult decât o mie de cuvinte”, spun polițiștii.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.