Mascații au intervenit la Săcele: Bătaie între clanuri în plină stradă

Conflict deschis în plină stradă la Săcele. A fost necesară intervenția mascaților pentru a aplana o încăierare între două găști, duminică, pe una dintre străzile din municipiu. Locuitorii din zonă, îngroziți scenele violente au sunat la 112. două persoane au fost grav rănite și au fost transportate la spital de echipajele SMURD.

Mai mulți bărbați implicați în conflict au fost ridicați de mascați și conduși la parchet pentru audieri. Procurorii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe în această cauză.

„La data de 13 septembrie 2020, în jurul orei 14.45, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele din județul Brașov are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

La fața locului s-au deplasat, de îndată, efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Săcele, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care în scurt timp, au restabilit ordinea.
Două persoane au avut fost transportate la spital pentru investigații medicale.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul subunității de poliție în vederea audierii.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.