Mașină 100% electrică la Sucursala Brașov a Poștei Române

În conformitate cu implementarea strategiei Comisiei Europene referitoare la „Pactul Verde European”, Compania Naţională Poşta Română SA – Sucursala Braşov a propus un proiect pilot, care cuprinde extinderea flotei exploatate în prezent de către OJP-urile Sucursalei Braşov cu auto 100% electrice.

Această autoutilitară are o baterie de 33 kWh cu autonomia de aproximativ 200 de km in conditii reale de drum. Totodată aceasta beneficiază de frânare regenerativă (bateria se încarcă singură atunci când piciorul este ridicat de pe acceleraţie, precum şi atunci când pedala de frână este acţionată). Încărcarea autoutilitarei se face în maxim 11 ore la o staţie fixă cu o capacitate de 3.7 kW şi în maxim 5 ore la o staţie fixă cu o capacitate de 7 kW

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

Din cele 15 maşini electrice aflate deja la Compania Naţională Poşta Română Bucureşti, una dintre acestea a fost transferată către Sucursala Braşov şi va funcţiona în cadrul Oficiului Poştal numărul 2 Braşov, Subunitate cu Activitate Mecanizată de rank 2 la nivel naţional în cadrul noului proiect de coletărie door to door al Poştei Române .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.