Mașină urmărită de poliție pe străzile din Brașov. De ce fugea șoferul

La data de 23.09.2019, în jurul orelor 09:30, întrucât a fost depistat cu aparatul radar în timp ce circula D.N. 13, la km 42 + 500 m, cu o viteză de 86 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză 60 km/h, echipajul de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto.

Persoana în cauză a redus inițial viteza, dar nu a oprit la semnalul efectuat, continuându-și deplasarea și mărind viteza. Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia folosind semnalele acustice și luminoase ale autospeciale, iar pe raza localității Feldioara, la km 19, s-a reușit blocarea acestuia. 

În urma verificării documentelor, s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 40 ani din Harghita, are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice începând din data de 17.07.2019 până în data de 13.11.2019.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

În cauză, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 335 alin. (2) din Codul Penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

  Totodată, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.