MATINALUL KISS FM: Programul Matinal Nr. 1 în România

Potrivit rezultatelor Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 15 ianuarie – 28 aprilie 2024 de către Mercury Research și Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES), Matinalul Kiss FM a confirmat încă o dată poziția sa de lider absolut în rândul programelor matinale de radio din România.

Acest studiu, care a măsurat audiența posturilor de radio la nivel național, urban și în municipiul București, a evidențiat faptul că Matinalul Kiss FM este cel mai ascultat program matinal de radio din țară. Cu o combinație unică de muzică, divertisment și informații proaspete, Matinalul Kiss FM a reușit să cucerească inimile ascultătorilor din întreaga țară.

Atracția principală a acestui program este energia și entuziasmul debordant al prezentatorilor săi, care reușesc să aducă zâmbetul pe buzele ascultătorilor încă de la prima oră a dimineții. Cu segmente captivante, interviuri exclusive și cele mai hot hituri muzicale, Matinalul Kiss FM devine complicele perfect al fiecărei dimineți.

Astfel, rezultatele acestui studiu confirmă nu doar popularitatea programului Matinalul Kiss FM, ci și capacitatea sa de a se menține în topul preferințelor ascultătorilor de radio din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.