Meci nereușit pentru „urși” pe propriul teren

ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, acasă, cu 4-1 (3-0), de AFC Odorheiu Secuiesc, într-un joc din etapa a 8-a a Ligii a 3-a, seria C5. Un meci nereușit pentru „urși”, care au mizat pe mai mulți jucători de 17 ani încă din primul minut. Chiar dacă rezultatul final este unul nefavorabil, tinerii elevi ai lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au adăugat minute importante la experiența lor la seniori, minute ce se vor vedea în încrederea în forțele proprii în partidele următoare.

„Un meci în care nu am reușit ce ne-am propus și anume să luăm cele 3 puncte. Am început practic partida de la 2-0 pentru adversar, lucru ce a afectat serios moralul tinerilor noștrii jucători, mai ales în prima repriză. Și eu și Ciprian am încercat să-i îmbărbătăm la pauză, să le redăm o parte din încrederea în forțele proprii, dar a fost prea târziu și nu am mai putut face nimic. Ne-am consolat cu un gol marcat în final, care sperăm să fie un punct de plecare pentru a crește și a evolua mai bine în partidele următoare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Vasile Tatarciuc.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Singurul gol al „urșilor” în disputa cu echipa din Odorhei a fost marcat de David Bugnar.

Pentru Kids Tâmpa Brașov va urma o deplasare la Râșnov, pentru derby-ul cu Olimpic Cetate din localitate. Partida este programată sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 15:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.