Medic din Brașov, prins în flagrant când lua ȘPAGĂ!

Un medic de la Spitalul Județean din Brașov ar fi fost prins în flagrant în timp ce lua mită 2.000 de lei de la rudele unei paciente, după ce un brașovean i-a cerut un sfat polițistului Marian Godină pe pagina sa de Facebook. Poliţiştii l-au surprins pe medic în flagrant.

Potrivit informațiilor publicate de Marian Godina, medicul ceruse în total 10.000 de lei pentru întreaga intervenție, bani care urmau a fi distribuiți personalului medical implicat.

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva „pacienți” care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Citeste și:  Librăria Șt. O. Iosif își redeschide porțile în Brașov: la orice achiziție, veți primi o carte cadou!

Potrivit echipei Observator Antena1, medicul cardiolog este audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.