Meteorologii aduc vești bune: ne vom bucura în continuare de zile călduroase cu temperaturi în creștere. Maxima zilei la Brașov atinge 26°C

Meteorologii aduc vești bune! Românii se vor bucura în continuare de zile călduroase cu temperaturi în creștere. Astăzi, vremea va fi în continuare frumoasă cu soare din plin în majoritatea zonelor din țară, iar atmosfera devine foarte plăcută. În sud-est cât și în zona montană sunt posibile înnorări trecătoare, dar șansele de ploaie vor fi minime. Vântul se va intensifica pe parcursul zilei, iar temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade.

Și la munte atmosfera va fi însorită, cerul va fi mai mult senin iar vântul vă mai avea unele porniri din când în când.

Pe litoral se anunță o zi bună de plajă, cu soare, briză activă și maxime de până la 26 de grade la orele amiezii. Apa mării va avea în jur de 27 de grade.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Marți, vremea va fi călduroasă pentru data la care ne aflăm, în special în regiunile sudice și vestice. După-amiaza și seara, în zona de munte cât și în nord-est, se vor aduna norii și va ploua trecător și tot pe aici vântul va bate mai tare, în rest va adia ușor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade.

Astăzi, la Brașov, minima zilei este de 10°C, iar maxima atinge 26°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.