Mihai Mohaci: ‘Guvernul Orban, plin de miniștri a căror prostie ministerială a depășit Guvernul Cioloș”

„Ați acordat un vot PNL- ului sperând că vor veni cu o resursă umană mai bună la guvernare. Și s-a umplut guvernul Orban de câțiva miniștri a căror prostie ministerială a depășit chiar și guvernul Cioloș. Aceia doreau privatizarea munților Fagăraș, acestia își bat joc de sănătate și de principiile democrației.
Sănatatea. Nu le pasă de căteva mii de oameni ce nu vor avea acces la sănătate decât atunci când sunt programați și le va veni răndul, adică când sunt terminați. Să fie clar, la spitalele private coplata nu-i va lăsa să intre pe cei cu venituri mici.
Turismul electoral inseamna o altă bataie de joc la adresa democrației. Nici un alt partid nu și-a permis asta.
Dar poate că este bine când un grup de excursioniști vor putea vota în alt capăt al țării un parlamentar pe care ulterior timp de patru ani să-l tragă la răspundere.
Rușine pentru acest guvern inuman și antiromânesc.
PNL este un partid al corporațiilor și al băncilor. Cum este posibil să vrei să dai OUG pentru a scuti unele bănci de la datorii catre stat de sute de milioane de euro.
Cei care au cu adevarat un spirit românesc le doresc să deschidă foarte bine ochii atunci când aleg un politician”, a scris deputatul brașovean Mihai Mohaci pe pagina de Facebook.

Citeste și:  Săptămâna Luminată aduce Junii în Cetate, dar și zeci de evenimente în Piața Sfatului, la Pietrele lui Solomon și la Cetățuie. Vezi programul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.