Milan – Porto 1-1. Tătărușanu, erou salvator pentru italieni în fața „dragonilor”

Ciprian Tătăruşanu a fost cel mai bun fotbalist al lui AC Milan în partida din Liga Campionilor pe „San Siro” cu FC Porto, terminată la egalitate, scor 1-1. Italienii de la Tuttomercatoweb i-au acordat portarului român nota 7, cea mai mare din tabăra ”diavolilor”.

Pierre Kalulu, fundaşul dreapta care a contribuit decisiv la autogolul al lui Chancel Mbemba din minutul 61, egalizator pentru milanezi, a fost următorul în ierarhie, notat cu 6.5 de către italieni.

”După doar cinci minute, a trebuit să scoată mingea din plasă. A intervenit la ocaziile lui Mbemba şi Grujic şi chiar a pasat bine. E greu să-i ceri mai mult”, precizează sursa citată despre fostul portar al naţionalei.

Ciprian Tătăruşanu a fost învins de Luis Diaz în minutul şase, însă goalkeeper-ul a fost lăsat într-o situaţie unu contra unu de la aproximativ 10 metri de poarta sa.

În celălalt meci al Grupei B, Liverpool a trecut de Atletico Madrid cu 2-0, goluri marcate de Jota, în minutul 13, și Mane, în minutul 21. Lider este Liverpool cu 12 puncte din tot atâtea posibile, urmată de Porto (5), Atletico (4) și Milan (1).

Dortmund a fost învinsă pe teren propriu de Ajax, 1-3, după ce la pauză conducea cu 1-0. reus a deschis scorul din penalty în minutul 36, dar olandezii au revenit în partea secundă și au marcat de 3 ori în ultimele 20 de minute prin Tadic (72), Haller (84) și Klaassen (90+3).

Tot în Grupa C, Sporting a făcut instrucție cu Beșiktaș, scor 4-0. „Leii” Portugaliei au marcat prin Goncalves, care a reușit „dubla” în minutele 30 și 38 Paulinho (41) și Sarabia (56).
Lider este Ajax (12), urmată de Dortmund și Sporting (ambele cu câte 6) și Beșiktaș, fără niciun punct.

În Grupa D, Real Madrid a trecut greu de Sahtior, 2-1. Benzema a fost și de această dată decisiv pentru madrileni. Francezul a marcat ambele goluri ale gazdelor, în minutele 14 și 61, în timp ce reușita echipei din Ucraina a fost semnată de Fernando, în minutul 39.

În aceeași grupă, Inter s-a impus la Tiraspol, 3-1 cu Sherif. După o primă repriză albă, italienii s-au dezlănțuit și au marcat prin Brozovic, în minutul 54, Skriniar (66) și Sanchez (83). Moldovenii au reușit golul de onoare prin Traore (90+2).

Liderul grupei este Real Madrid (9 puncte), urmată de Inter (7), Sherif (6) și Sahtior (1).

PSG s-a deplasat la Leipzig fără Messi, accidentat, și nu a reușit să se impună în fața germanilor. S-a terminat 2-2, după ce francezii conduceau cu 2-1 în minutul 90+2, dar Leipzig a ratat și un penalty.
Nkunku a deschis scorul surprinzător pentru gazde, încă din minutul 8, iar Silva a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 12. PSG a revenit, iar Wijnaldum a marcat de două ori (21 și 40), astfel că parizienii conduceau cu 2-1 la pauză. Și se părea că vor pleca din Germania cu 3 puncte, însă maghiarul Szoboszlai a marcat când nimeni nu se mai aștepta, în minutul 90+2.

În celălalt meci al Grupei A, Manchester City a făcut scor cu Club Brugge, după ce câștigase și în tur, în Belgia, cu 5-1. De această dată a fost 4-1, în Anglia. Au marcat Foden (15), Mahrez (55), Streling (73) și Jesus (90+2), respectiv Stones (17 a.g). Lider e Manchester City (9 puncte), pe 2 e PSG (8), iar pe Club Brugge (4). Leipzig e ultima și are un singur punct.

Sursa, looksport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.