Militar român de la Batalionul 21 Vânători de Munte Predeal, aflat în misiune în Afganistan, transportat în stare critică în Germania

Un militar român de la Batalionul Protecția Forței „Viperele Negre” – Batalionul 21 Vânători de Munte „Leonard Mociulschi” din Predeal, aflat în misiune în Afganistan va fi transferat în stare gravă la un spital din Germania după ce a suferit un anevrism cerebral.
Este vorba despre plutonierul adjutant principal Florin Spulber care a acuzat dureri de cap și stare de amețeală, miercuri, în timp ce se deplasa în baza din Kandahar.

Bărbatul a mers la infirmeria batalionului, unde și-a pierdut cunoștința. După ce a fost stabilizat de echipa medicală a batalionului, a fost transferat de urgență la spitalul american ROL 3 din Baza Aeriană Kandahar. În urma investigațiilor medicale suplimentare s-a stabilit că subofițerul a suferit o ruptură de anevrism cerebral și urmează să fie transferat în Germania, la spitalul militar american de la Landsthul.
Militarul face parte din Batalionul „Viperele negre” de la Predeal, aflat în Afganistan în cadrul misiunii Resolute Support, în perioada februarie-august 2020.

Citeste și:  Călătorie liberă în Schengen: Interviu cu Bogdan Despescu despre regulile valabile din 31 martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.