Mini-vacanța de Rusalii fără probleme! Află cât trebuie să aștepți la intrarea și ieșirea din țară cu Aplicația InfoCons

Aplicația InfoCons reprezintă un instrument util pentru consumatori în timpul mini-vacanței de Rusalii, oferindu-le acestora acces direct la informații în timpreal cu privire la timpii de așteptare în punctele de trecere rutieră a frontierei pentru intrarea și ieșirea din România.
Prin intermediul Aplicației InfoCons, consumatorii au acces la informații actualizate cu privire la aglomerarea și fluxul de trafic în punctele de frontieră, permițându-le astfel să-și planifice călătoria într-un mod mai eficient și să evite întârzierile neașteptate.

Cu Aplicația InfoCons, consumatorii pot economisi timp prețios și pot beneficia de o experiență de călătorie mai plăcută în perioada mini-vacanței de Rusalii. Astfel , fie că se întorc în România sau , deopotrivă , pleacă în altă țară , Aplicația InfoCons este un real ajutor pentru consumatori !
Regăsită în secțiunea SOS a Aplicației, această facilitate oferă consumatorilor ajutor în timp real, furnizându-le lista completă a punctelor de trecere a frontierei din România precum și o hartă, împreună cu informații despre timpul pe care îl vor petrece la ieșirea și intrarea în țară.

De asemenea , unica aplicație , independentă și transparentă îi sprijină pe consumatori cu toate numerele de urgență la nivel local, național și internațional în cazul în care aceștia întâmpină probleme cu :
-unitățile de cazare ;
-agențiile de turism ;
-produsele pe care le consumă etc.

Aplicația InfoCons are în secțiunea SOS numerele pentru :
-Urgențe – în cazul în care te afli într-o situație de criză ;
-Protecția Consumatorilor dacă întâmpini probleme cu produsele și serviciile
achiziționate ;
-Autoritatea Națională Sanitară și pentru Siguranța Alimentelor în cazul în
care te confrunți cu probleme legate de alimente ;
-Primărie ;
-Poliția Locală ;
-Direcția Sanitar Veterinară ;-Direcția de Sănătate Publică ;
Aplicația InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare IOS , Android și Huawei.

Descarcă gratuit aplicația InfoCons!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.