„Minions: The Rise of Gru” a stabilit noi recorduri la box office și e deja în topul filmelor din 2022 cu cele mai mari încasări

„Minions: The Rise of Gru”, cel mai recent film din franciza „Despicable Me”, a avut încasări de 125 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare, adică în doar 4 zile.  Animația a avut premiera pe 1 iulie

Această performanță îi asigură recordul pentru cele mai mari încasări pentru un film care a avut vreodată premiera în weekendul cu 4 iulie, Ziua Americii. Astfel, „Minions: The Rise of Gru” a depășit „Transformers: Dark of the Moon”, care a încasat 115 milioane de dolari în weekendul cu 4 iulie din 2011.

Figura frumoasă de la box office este un semn foarte bun pentru întreaga industrie cinematografică, deoarece indică faptul că familiile sunt dispuse acum să se întoarcă în număr mare în sălile de cinema, cu tot cu copii. Până acum ele au evitat acest lucru din cauza pandemiei. De exemplu, chiar luna trecută lansarea animației Disney „Lightyear”, a dat rateu la box office.

Citeste și:  Dispozitivul revoluționar care permite persoanelor cu deficiențe de auz să simtă muzica

De ce „Minions” a reușit acolo unde alte animații au ratat? Specialiștii sunt de părere că se datorează faptului că face parte dintr-o franciză de succes, care până acum a avut încasări de 4 miliarde de dolari, dar mai ales faptului că a creat trenduri virale și extrem de populare pe TikTok prin care cei care veneau să vadă animația o făceau deghizați în minioni sau la costum, și aveau comportamente similare cu minionii și nepotrivite pentru sălile de cinema, cum ar fi să arunce cu banane sau să se bucure zgomotos la unele scene.

La unele vizionări poliția și-a făcut apariția pentru a calma spiritele. 

https://www.youtube.com/watch?v=YlpceueO56w&feature=emb_title

„Minions: The Rise of Gru” trebuia să aibă premiera în 2020, dar evoluția pandemiei a făcut ca data de lansare să se tot amâne până acum. 

Citeste și:  Pizzeria din România inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa

Rămâne de văzut dacă și alte filme vor reuși să resusciteze complet mersul la cinema, mai ales că în iulie urmează să aibă loc o altă premieră mult așteptată și una dintre cele mai mari producții ale anului: „Thor: Love and Thunder.”

Sursa, KissFM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.