Ministrul Muncii dezvăluie data la care pensiile vor crește

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat în direct la România TV faptul că va exista o creștere a pensiilor, iar cifrele vor fi puse pe masă. Violeta Alexandru a oferit și o dată posibilă pentru eventuala creșterea a pensiei, care ar putea avea loc pe 1 septembrie, potrivit romaniatv.net.

”Prin caledar inseamnă o abrodare responsabilă pe care Guvernul o are. Am lucrat în fiecare zi ca să încercăm să sprijinim economia, agenții economici, pe angajați. Nu a fost o perioadă ușoară, am încercat tot ce este posibil pentru a ajuta economia. Dacă prin calendar înțelegem o evaluare, colegii de la Minister termină evaluarea primelor șase luni ale anului. ” , a declarat Violeta Alexandru.

”Mă îngrijorez cu privire la respectarea protecției angajaților” , a menționat Violeta Alexandru.

Citeste și:  Din 14 decembrie se va circula din nou, fără restricții, pe pasajul de peste DN11 - zona Prejmer

Ministrul a ținut să menționeze faptul că intenția nu este să păcăleacă nicio persoană și că cifrele vor fi puse pe masă.

”Vom avea o creștere a pensiilor, nu ma eschivez. Nu îmi place să speculez, se fac toate eforturile în echipa ministerul Finanțelor. Intenția noastră nu este să păcălim pe nimeni, vom pune cifrele pe masă. Ne dorim o creștere, suntem responsabili pentru acest an și pentru anii care vor veni.” , a continuat ministrul.

Violeta Alexandru a oferit o dată posibilă a creșterii pensiilor, mai exact pe 1 septembrie.

”Va fi o creștere, mai sunt câteva zile de analize finale, de rafinerii. În momentul acela vom avea o proiecție asupra cifrelor pe care le vom avea. Urmează o perioadă în care va fi rectificarea bugetară, cel mai probabil de la 1 septembrie va fi o creștere” , a continuat aceasta.

Citeste și:  Johann Strauss Ensemble cântă la Braşov pe 12 decembrie! Mesajul emoționant transmis înainte de votul privind aderarea României la Schengen 

Ministrul Muncii a ținut să mulțumească pensionarilor pentru răbdarea pe care au avut-o în ultimul timp, în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.