Minora de 15 ani din Târgu Jiu, căutată de poliţişti, găsită în Braşov

O minoră de 15 ani din comuna Căpreni, dată dispărută de familie, a fost găsită de poliţişti pe raza comunei Moieciu, din judeţul Braşov, unde plecase împreună cu un tânăr de 23 de ani, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Gorj, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi direct, marţi, de o femeie, din comuna Căpreni, despre faptul că în urmă cu trei zile, nepoata sa, de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că minora şi-a luat hainele şi ar fi plecat împreună cu un tânăr, de 23 de ani, din aceeaşi localitate, pe raza comunei Moieciu, judeţul Braşov.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

Minora a fost pusă în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii au demarat activităţile specifice de căutare.

„Ca urmare a colaborării dintre poliţiştii gorjeni şi cei din cadrul IPJ Braşov şi a activităţilor de investigare efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii braşoveni au identificat minora pe raza localităţii Moeciu, fiind introdusă în Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă Codlea”, se precizează în comunicatul IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.