Miracolul terapiei cu JAD și TURMALINĂ: Pietrele binefăcătoare

Sunt multe informatii pe net. E bine. Trecem, poate, pe lînga o infomatie foarte importanta pentru noi. Eu stiu ca Terapia pe care o ofer eu, este putin cunoscuta la noi, chiar daca ea se practica la ora de fata, în 82 de state. Tocmai pentru ca este o sursa deosebita si permanenta pentru sanatate, vreau sa aflati cît mai multi brasoveni. In textul de mai jos, veți vedea de ce. Rezervati-va, va rog, 10-15 minute pentru afla cele mai importante informatii despre Terapia cu Jad si Tumalina încălzite cu Infrarosu, pe care o ofer de 10 ani tuturor brașovenilor. Vreau sa va conving ca merita. Încrederea va fi aproape 100% cînd veti face, chiar, citeva ședințe. Promitem ca nu veti fii dezamăgiți. Mai întîi cîteva argumente, care o plaseaza pe locul, UNU, in lume.

  1. Este singura terapie care acționează pe întreg organismul. Vindecă in același timp o durere de spate, de cap, o gonartroza, infertilitate feminine si masculine. .
  2. Este cea mai veche in traditia terapiilor naturale. Cinci mii de ani, sau dupa unii, chiar sapte mii. Este 100% naturala, si nu are contraindicații.
  3. Cu siguranta vei merge la medic si la farmacie mult mai rar.
  4. La ora de față se practica in 82 de țări. In țări Germania se practica si in spitale. De neurologie, urologie, ortopedie, interne.. etc. Firește, in China ce-i dintîi. La ei sa gasesc cristale.

DESPRE JAD.

In China este considerat un obiect de cult. Este piatra sacră pentru chinezi și mayași.
Ce este Jadul? Un cristal natural, o piatră, compusă dintr-un complex de silicați naturali de aluminiu, calciu și magneziu, selentiu, sodium, fier, oxizi de siliciu, in toatal de 24 de elemente din tabelul lui Mendeleev.
Cunoscut cam in jur de cinci mii de ani. Unii spun chiar sapte mii.
Exista putine pietre care se pot compara cu jadul în bogăția tradițiilor, a istoriei și misterului în care este învăluit. În cultura occidentală, aurul este considerat avînd valoare materială la limita superioară. Insa, la chinezi, jadului nici macar nu i se poate atașa o valoare materială. De ce? Pentru ca valoarea lui este de-a dreptul inestimabilă.
Cu 2700 de ani in urmă, Confucius, părintele spiritual al chinezilor, ne-a lăsat urmatoarea mărturisire: ”Un om nobil are aceleași caracteristici ca ale Jadului”. La o distanță de 2600 de ani, savantul roman, Mircea Eliade (1907 -1986) în lucrarea sa ”Alchimia asiatica, scrie: ”Virtutea Magică a aurului, și a Jadului, se aplică și dincolo de viața biologică”.
Se spune despre Jad ca poate vindeca aproape orice boala dar si ca frumusetea lui este covarșitoare.
Este o alternativă cu totul deosebita pentu afectiunile coloanei. De la îndreptarea coloanei, la videcarea durerilor generate de lombalgie la spondiloză lombara si cervicala, la hernia de disc.

  1. Remediu perfect pentru durerile de cap, ameteala, accidente vasculare cerebrale, arteroscreloza. Imbunatateste vederea si auzul.
  2. Detine proprietati in tratarea bolilor glandei tiroide si reduce nivelul colesterolului.
  3. Imbunatateste functionarea plamînilor si intareste inima, sistemul sangvin.
  4. Restabileste trazitul intestinal, eliminand probleme precum constipatia.
  5. Este cunoscut si sub denumirea de ,,piatra rinichilor” pentru că primele beneficii au fost observate asupra acestora. Tratează bolile sistemului urinar, elimina nisipul, pietrele la rinichi si infectiile urinare.
  6. Intareste oasele, venind în întampinarea celor cu probleme reumatice, maini si picioare reci, amortite. Jadul are un efect benefic nu doar asupra corpului, ci şi asupra psihicului uman, asupra corpului nostru spiritual. Se știe ca jadul este aliatul relaxarii. Am putea afirma chiar, faptul ca Jadul este un adevarat,, terapeut de nadejde”: vindecă nevroza, depresia, elimină apatia, starile de letargie morbidă și alte stări asemănatoare.

Despre TURMALINA

Are ca și Jadul in compozitia ei silicati din 24 de elemete din tabelul lui Mendeleev. Trebuie stiut ca s-a stabilit stiintific compatibilitatea acestor doua cristale, Jadul si Turmalina. Cristalele intre ele, nu pot fi combinate oricum, fiindca pot genera efecte negative, si stari uneori tare neplacute.
Turmalina este o piatră care echilibrează, curăţă şi purifică. Nu e de mirare că puterile ei magice au fost recunoscute incă din antichitate si este considerată piatra preţioasă a dragostei si prieteniei. Este o sursă de energie spirituală şi ajută să va echilibrati punctele energetice. Șamanii au folosit această piatră pentru protecție în timpul ceremoniilor de incantatie
Turmalina este cunoscută pentru capacitatea sa de a ajuta la detoxifierea organismului, iar cercetarile arată că înmulțirea bolilor cronice este asociata cu o creştere a materialelor toxice în organism. În plus, ajută la reducerea stresului, stimulează activitatea mentală şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi funcţionarea sistemului imunitar. Această piatră preţioasă colorata are un puternic efect stabilizator asupra nervilor datorita capacitatii sale de a genera propria căldură.
Turmalina vindecă, stimulează, calmează şi detoxifică corpul şi mintea, permite funcționarea mitocondriilor în celulele corpului. Stimuleaza metabolismul, purifică circulaţia sanguină şi limfatică si normalizeaza echilibrul acid-alcalin în sânge.

RAZA INFRAROSIE CU FOTONI

Razele infrarosii sunt valuri invizibile de energie care au capacitatea de a penetra toate straturile corpului. Ele cresc fluxul de sânge prin dilatarea capilarelor si astfel ajuta la oxigenarea şi regenerarea ţesuturilor. Razele infraroşii au fost numite „Lumina vieţii” pentru că ele cuprind o parte speciala din spectrul de energie responsabil pentru susţinerea vieţii pe pământ – energie cu fotoni. Pentru a înţelege acest lucru, să ne uităm la întregul spectru de energie emisă de soare:
o Infrarosii (de unda scurta, medie sau lunga)
o Lumina vizibila, ultravioletele,
o Raze X
o Raze Gamma
Un spectru îngust de unde infraroşii în intervalul 4-14 microni are efecte benefice şi sănătoase asupra corpului uman. De ce este aşa? Fiinţele umane emit şi primesc unde infraroşii în intervalul de 3-50 microni, atunci când primesc unde de lungime similare, cum ar fi cele emise de turmalină, încălzirea produsa de aceste unde pot penetra tesuturile corporale profund şi în mod egal.
Aceasta terapie de incalzire a corpului are urmatoarele beneficii:
o mai buna alimentare cu sange a tesuturilor si incalzirea corpului
o Purificarea fluidelor din corp si eliminarea toxinelor
o Reducerea spasmelor muchilor prin incalzirea acestora
o Intarirea sistemului imunitar
o Reducerea stresulu si a oboselii
o Obtinerea unui somn linistit
o Stimularea activitatii enzimelor benefice

  1. IONII NEGATIVI

Acum va voi da informatii cu privire la Ionii negativi. Toate cristalele naturale, (vreo 160) au proprietatea naturala de a emite ioni negativi. Putem spune un flux de ionii negativi care contine din fiecare element din care este compus cristatul respectiv. In cazul Prin incalzire cu infrarosu, se accelereaza acest flux de ioni negativi, patrunde adinc in corpul nostru pina la nivel celular. Prin procesele metabolice, celula isi completeaza mineralale de care are nevoie. Echilibrul metabolic fiind o premisa extrem de importantă pentru sanatatea noastra.
Ati observat cat de odihnit, revigorat te simţi atunci când esti la baza unei cascadei, lângă un izvor natural, cand mergi pe jos pe plajă sau în pădure, sau chiar dupa ploaie? Motivul pentru care te simti asa este pentru ca ionii negativi sunt prezenti în număr foarte mare!
Pentru a înţelege mai bine beneficiile ionilor negativi, este important să se înţeleagă efectele pe care ionii pozitivi le au asupra corpurilor noastre. Concentratii mari de ioni pozitivi (şi lipsa de ioni negativi) sunt asociate celor mai multi dintre factorii deranjanti din mediu din fiecare zi, cum ar fi fumul de eșapament, fumul de tigara, pesticidele, praful şi funinginea şi radiaţiile emise de liniile electrice de înaltă tensiune, de calculatoare, telefoane mobile si aparate electrice, acestea fiind doar cateva.
Acesti ioni pozitivi creeaza radicali liberi, care sunt cunoscuti ca fiind nocivi pentru sănătatea noastră. Turmalina transforma umezeala din aer în ioni negativi, care neutralizeaza radicalii liberi creati de ionii pozitivi. Concentraţia mare de ioni negativi produsi de turmalină are acelaşi efect sanatos asupra corpului ca si ionii negativi produsi in natura. Terapia pe care v-o prezint aduce – sa spuunem asa-, natura in casa.

Beneficiile ionilor negativi asupra sanatatii pot fi rezumate astfel:

o Revitalizarea metabolismului celular
o Intarirea sistemului imunitar
o Stabilizarea presiunii arteriale
o Imbunatatirea circulatiei sangelui si a dilatarii vaselorde sange
o Intarirea oaselor
o respiratie mai buna
o Reduce pusul
o Imbunatatirea activitatii cardiace

Ionii negativi sunt, de asemenea, foarte importanti pentru un tonus bun. Dr. Michael Terman, de la Universitatea Columbia din New York, a cercetat ionii negativi şi a concluzionat: „atunci cand valurile marii se sparg creează ioni negativi in aer şi acelasi lucru se intampla după furtunile de primăvară; dupa aceste momente oamenii au stari foarte placute si creative.”
Acesti ioni ajuta oxigenarea creierului, care stimulează energie psihică.

Va asteptam la noi pe str. Lunga nr. 41. La noi nu pierdeti timpul, veniti cu programare. Aveți încredere, că nu veți fii dezamagiți.
Sîntem pe str. Lunga nr. 41.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.