Mirel Rădoi are simțul umorului înaintea meciului cu Islanda. „Sunt mai bătrân, mai urât și mai sărac”

Mirel Rădoi a oferit un moment vesel la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre România şi Islanda, partidă decisivă pentru calificarea ”tricolorilor” la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Rădoi a fost pus, spre finalul evenimentului, să facă o comparaţie între cum era el ca fotbalist şi cum este ca selecţioner. Răspunsul acestuia a depăşit orice aşteptare şi i-a stârnit râsul inclusiv fostului mijlocaş defensiv: ”Acum sunt mai bătrân, mai urât şi mai sărac!”.

Deşi a surprins pe toată lumea cu decizia de a părăsi banca naţionalei după victoria cu Armenia, scor 1-0, care a transformat România în favorită pentru calificarea la baraj, Rădoi a anunţat că o hotărâre finală va fi luată după partida cu Liechtenstein.

„Aşa cum v-am rugat, am ales ca întrebările vizavi de acest lucru să fie puse după aceste două meciuri, pentru că o decizie se va lua după aceste două meciuri. Le mulţumesc (n.r. – jurnaliştilor) pentru întrebările pe care le-au adresat, pentru că au înţeles că nu vreau să discutăm despre această situaţie, pentru că a rămas după întâlnirea pe care am avut-o cu preşedintele şi cu directorul tehnic să luăm o decizie după aceste două meciuri.”, a mai declarat Mirel Rădoi.

România – Islanda se joacă joi, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua. Duminică, ”tricolorii” vor juca în Liechtenstein, de la ora 19:00.

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.