Modificări pe liniile care circulă pe str. 13 Decembrie (Brașov)

RATBV va lua duminică, 26 septembrie 2021, câteva măsuri cu privire la circulația unor linii ce deservesc zona străzilor 13 Decembrie – Zaharia Stancu, deciziile fiind determinate de desfășurarea evenimentului sportiv internațional de alergare pe șosea ”Brașov Running Festival”.

Astfel, între orele 10.30 și 12.30, circulația autobuzelor pe linia 15 (Avantgarden – Triaj) va fi suspendată, iar în același interval orar autobuzele și troleibuzele care circulă pe strada 13 Decembrie nu vor opri în stația ”Colegiul N. Titulescu”, pe sensul spre capătul de linie ”Rulmentul”.

De asemenea, pentru a asigura desfășurarea competiției amintite în cele mai bune condiții de siguranță, duminică pe liniile 7 și 8 vor fi introduse în circulație autobuze.

Citeste și:  Salvamont Brașov obține Certificarea ISO 9001:2015, demonstrând excelență în Managementul calității și dedicație pentru siguranța montană

Pe parcursul desfășurării competiției sportive pot apărea și eventuale alte schimbări temporare, determinate de măsurile operative dispuse de agenţii Poliţiei Rutiere pe traseul de concurs.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.