Modificările traseelor RATBV, pentru ‘Crosul 15 Noiembrie’

RATBV S.A. își adaptează programele și unele trasee de transport pentru data de 17 noiembrie 2019 la condițiile în care în municipiul Brașov se va desfășura cea de-a 30-a ediţie a ”Crosului 15 Noiembrie”. Astfel, în intervalul 08.30 – 13.30, circulaţia mijloacelor de transport în comun ce deservesc mai multe linii va fi modificată sau suspendată.
Între orele 08.30 şi 10.30, autobuzele de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36, 41, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, vor întoarce pe strada Vlad Ţepeş, în capătul căreia va fi amenajată o staţie temporară. În acelaşi interval orar, autobuzele de pe linia 5, doar pe sensul de deplasare spre capătul de linie Poienelor, vor circula pe un traseu deviat: Stadionul Municipal – Strada Stadionului – Bulevardul Griviţei – Strada Castanilor – Bulevardul 15 Noiembrie – Calea Bucureşti – Carpaţilor – Poienelor.
Între orele 10.30 şi 13.30 va fi suspendată circulaţia mijloacelor de transport de pe liniile 1, 2, 4, 5, 6, 7, 16, 17, 22, 31, 32, 34, 34B, 35, 36, 37, 51, 52. Pentru a asigura rute de transport alternative, în intervalul orar 10.30 – 13.30, RATBV va devia unele linii, după cum urmează:
– autobuzele de pe linia 35, în sensul de deplasare spre cartierul Noua, vor circula pe traseul: Gară – Bulevardul A. Vlahuţă – Bulevardul Saturn – Calea Bucureşti – Dârste – Noua și retur;
– autobuzele de pe linia 41, pe sensul spre Strada Lujerului, vor circula deviat pe Strada Lungă – Stadionul Tineretului – Strada Lujerului;
– autobuzele de pe linia 50 pe sensul Podul Crețului – Livada Poștei vor circula pe Strada Mureșenilor (nu mai parcurg porţiunea Castanilor – Iuliu Maniu – Nicolae Iorga).
De menționat faptul că pe parcursul desfășurării competiției sportive va fi realizată o suplimentare a numărului de autobuze care circulă pe linia 23.
Angajații RATBV S.A. vor depune toate eforturile pentru ca, imediat după ce se va finaliza competiţia sportivă, să asigure circulaţia mijloacelor de transport în comun pe toate liniile conform orarului corespunzător unei zile de duminică. De asemenea, RATBV S.A. îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată. În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de societatea noastră.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.