Moldoveancă care stătea ilegal în Brașov, obligată să părăsească România

Polițiștii de imigrări din Brașov au depistat, cu ședere ilegală, o femeie, din Republica Moldova, pe raza de competență. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească România în cel mult 15 zile, și aplicată interdicție de a mai intra în țara noastră pentru o perioadă de 3 luni.

Astăzi, 12 februarie a.c., polițiștii Serviciului pentru Imigrări Brașov au efectuat o acțiune, în cooperare cu IPJ Brașov și Gruparea Mobilă de Jandarmi “Burebista” Brașov, pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competență.

Astfel, în cadrul activității întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Republica Moldova, care locuia fără forme legale pe raza municipiului Brașov.

Citeste și:  Două drone de tip avion, cu decolare verticală, au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a intrat legal pe teritoriul României, în baza pașaportului și a acordului de desființare a regimului de vize pentru cetățenii moldoveni, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit țara noastră.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acesteia decizie de returnare, prin care are obligativitatea să părăsească România în termen de cel mult 15 zile. La ieșirea din țară pe numele său va fi instituită interdicția de a mai intra în țară noastră pentru o perioadă de 3 luni.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii și muncii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.