Momentul în care un şofer trece cu maşina peste un bărbat, în Braşov. Imagini filmate cu camera de bord (Video)

Imagini cumplite suprinse de camera de bord a unei maşini care circula pe DN 73, în comuna Bran, judeţul Braşov. Înregistrarea surprinde momentul în care un bărbat, care era întins pe şosea, este călcat de autoturism, şoferul neputând evita producerea accidentului.
Aseară, în jurul pe DN 73, în comuna Bran, la km. 108+980 m, s-a produs un accident teribil, în urma căruia a murit un bărbat de 54 de ani.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei, „un barbat in varsta de 39 ani din judeţul Ilfov care conducea un autoturism din directia Brasov spre Pitesti, a observat la o distanta de aprox 1 m un obstacol pe carosabil, pe care nu a reusit sa il evite, in timp ce din sens opus se deplasa un alt autoturism cu farurile aprinse”.
„In urma impactului, conducatorul auto a oprit si a constatat faptul ca o persoana se afla intinsa pe carosabil. In urma accidentului a rezultat decesul persoanei, care a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 54 ani, din Poiana Mărului.
Autoturismul in cauza era dotat cu camera video, montata in parbriz și care a surprins momentul accidentului, victima se afla întinsă pe carosabil în sensul de mers spre zona centrala Bran”, se mai arată în comunicat.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.