Mona Petruț: „Raed Arafat nu este șeful DSU”

Un judecător de la Curtea de apel Alba Iulia a constatat, într-un proces declanșat de doamna Petruț Nicoleta Monica, că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU. La termenul următor (9 mai 2022) urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Raed Arafat prin uzurpare de calități oficiale.

Pentru conformitate, iată ce conține dispozitivul cu pricina:

„Admite excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecința anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării și notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. […] Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepțiilor și a cererii de denunțare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat”.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

MONA PETRUȚ: Despre justiție și injustiție

„Oameni buni și dragi, pare de necrezut, dar ESTE ADEVĂRAT: RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU!

La termenul de azi, 28 martie 2022, UN JUDECĂTOR CURAJOS de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că DR. RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU, fiindcă NU A FOST NUMIT PRIN DECIZIE A VREUNUI PRIM-MINISTRU, deci, NU POATE REPREZENTA DSU ÎN PROCES.

AM REUȘIT, așa cum v-am spus de aproape un an, dar nu ați făcut presiuni pe parlamentari pentru scurtarea procedurilor de judecată. Plâng de bucurie.

La termenul următor, JUDECĂTORUL va stabili DACĂ SESIZEAZĂ PARCHETUL ÎCCJ.

Este vorba despre dosarul 5995/2/2021 și găsiți informații pe Portalul instanțelor de judecată, la ACEST LINK.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Continuarea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.