‘Monstrul din Brașov’ n-are cruce în cimitir! Criminalul care a torturat și omorât două fete, ‘ascuns’ în cavou de familiile victimelor

Au trecut 10 ani de când monstrul numit Ionuț George Nicolae a fost omorât în închisoare de colegul său de celulă, povestea taximetristului criminal este încă proaspătă în memoria brașovenilor. Numit ”monstrul din Brașov”, Ionuț George Nicolae a torturat și ucis două tinere care aveau o viață înainte, Vasilica Mihai (27 de ani) și Mădălina Motrună (17 ani), omorâte pentru bani.


Anchetele a arătat cruzimea cu care au fost torturate si ucise cele doua fete: Vasilica a fost ucisă în 2006 de Nicolae cu pioletul, iar în august 2007 criminalul a torturat și omorat cea de-a doua fata, pe Mădălina, fata adjunctului pompierilor din Brașov. Ca să scape de cadavrele celor doua fete, ”monstrul din Brașov” a ascuns corpurile sub o casă din Bacău, acolo unde procurorii le-au găsit în iulie 2008.

Citeste și:  Code for Romania reunește la București ONG-urile europene pentru prima inițiativă de observare independentă consolidată a alegerilor europarlamentare la nivelul UE


În timp ce se afla în puscarie, cu șanse mari de a primi o pedeapsă de închisoare pe viață, Ionuț George Nicolae a fost omorat, în mai 2009, de colegul lui, Cătălin Szasz, care a declarat anchetatorilor că l-a omorât pe Nicolae ca să scape el cu viață.


Oamenii care locuiesc in apropierea cimitiruluispun că nimeni din familie n-a mai trecut de ani buni să aprindă o lumânare la mormântul lui Ionuț George Nicolae. ”L-au băgat într-un cavou și nu i-au pus cruce special, să nu-l găsească nimeni, că le era frică de familia fetelor omorâte”, a declarat o femeie care se îngrijește de curățatul cimitirul din Șcheii Brașovului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.