Motivele pentru care Gică Hagi a refuzat să fie selecţioner. ”E o decizie personală, aşa a considerat el”

Duminică, Gică Hagi, antrenor şi acţionar majoritar la Farul, şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-au întâlnit şi au vorbit despre posibilitatea ca „Regele” să preia echipa naţională a României! Hagi a anunțat că nu poate veni selecţioner întrucât este implicat în proiectul de la Farul, unde deţine pachetul majoritar de acţiuni.

În studioul Fotbal Look, Ioan Ovidiu Sabău a explicat motivele pentru care Hagi nu a acceptat oferta FRF.

„La prima vedere, când din start nu putea prelua de întrebi de ce a mers să discute. E o decizie personală, aşa a considerat el. Are o Academie, face parte din competiţie, formează jucători pentru echipele naţionale, poate au discutat şi alte lucruri, de exemplu legate de strategie.

Citeste și:  Prețul ridicat al mielului pune presiune pe tradiția mesei pascale

Nu! S-a discutat foarte multe despre asta, legat de faptul că nu i se face o propunere lui Gică. Prima oară era tânăr, a fost împins în faţă şi nu era pregătit în momentul respectiv. Anii au trecut, iar el a acumulat multă experienţă şi a arătat de ce este în stare. A investit şi a format jucători, iar acum ca şi atunci foarte mulţi şi-au dorit ca el să revină la echipa naţională. Poate Burleanu chiar s-a gândit sincer că vrea să îl pună selecţioner.

Mă aşteptam că nu să preia echipa naţională, surprize puteau să fie. Nu văd cum ce îl puteau motiva, el este patron de club în momentul actual. Pentru el ar fi fost delicat să preia echipa naţională”, a spus Sabău, pentru Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.