Mutări tactice în PSD Braşov: Care e noua conducere

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, susținut în unanimitate de Organizația Județeană pentru funcția de Secretar General al PSD

Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Brașov ,reunită astăzi, a votat în unanimitate, susținerea președintelui Organizației Județene PSD Brașov pentru funcția de Secretar General al PSD. Decizia Conferinței Extraordinare vine în contextul organizării Congresului PSD din 29 iunie.
În cadrul Conferinței de astăzi, Marius Dunca și-a afirmat dorința de a contribui la construcția unei noi direcții politice pentru PSD, alături de o echipă determinată care să vină cu o viziune adecvată mesajului pe care l-au transmis cetățenii la ultimele alegeri.
“Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relația dintre partid și societate, pe piloni de încredere și asumare” a declarat Președintele PSD Brașov, Marius Dunca.
În cadrul lucrărilor Conferinței Extraordinare de astăzi, Lucian Pătrașcu a fost votat Președinte Executiv al Organizației Județene PSD Brașov, în timp ce Horia Stancu a preluat funcția de vicepreședinte al organizației. Conducerea TSD Brașov va fi preluată de Alexandru Guzun.

Citeste și:  Aproximativ 10% dintre studenții Universității Transilvania din Brașov beneficiază de burse sociale și alte forme de sprijin material

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.