Muzică și poezie, astăzi, la Muzeul Casa Mureșenilor din Brașov

Ultimul Recital de Muzică și Poezie Românească din cadrul proiectului „De la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu” este programat marți, ora 18.00, la Muzeul Casa Mureșenilor.

Proiectul cultural este implementat de Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov în parteneriat cu Coresi Shopping Resort și Muzeul Prima Școală Românească și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov, Cartier Coresi și Consiliul Județean Brașov.

Proiectul „De la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu” este un demers cultural care își propune să faciliteze cunoașterea istoriei limbii române scrise și tipărite și a personalităților române din domeniul literaturii și publicisticii care dau numele unor străzi din cel mai nou cartier al Brașovului, Coresi.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Pe scenă vor urca soprana Nicoleta Chirilă, mezzosoprana Asineta Răducan, tenorul Liviu Iftene, pianista Sena Ducariu și actrița Nora Vlad.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, prin rezervare solicitată la e-mail casa.muresenilor@gmail.com. Evenimentul va respecta toate reglementările legale în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.