Naţionala României ‘primeşte’ un culoar spre poarta Germaniei: Masivul fundaş central, Jonathan Tah nu joacă

Stefan Kuntz, selecţionerul Germaniei U21, nu-l va avea la dispoziţie pentru meciul cu România pe Benjamin Henrichs (22 de ani), fundaşul stânga al celor de la AS Monaco. Pe lângă acesta, germanii ar putea avea încă o absenţă importantă pentru meciul din semifinală cu tricolorii lui Mirel Rădoi.

Jonathan Tah (23 de ani), masivul fundaş central al lui Bayer Leverkusen, este incert pentru partida de joi, de la Bologna, anunţă presă germană. Kuntz a contat pe serviciile sale în toate cele trei partide din Grupa B, inclusiv în cea încheiată la egalitate cu Austria, scor 1-1. Tah a fost integralist în toate partidele, alături de Timo Baumgartl (23 de ani) de la Stuttgart. Felix Uduokhai (21 de ani) de la Wolfsburg şi Robin Koch (22 de ani) de la Freiburg sunt ceilalţi fundaşi centrali pe care Stefan Kuntz îi are la dispoziţie pentru partida cu România.

Meciul dintre România şi Germania va avea loc joi, 27 iunie, la Bologna, de la ora 19:00. Spania şi Franţa se vor înfrunta în aceeaşi zi, de la ora 22.00, la Reggio Emilia. Germania a încheiat pe primul loc Grupa B, cu şapte puncte, peste Danemarca, Austria şi Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.