Nea Killy, cabanierul de la Cabana Postăvaru, are nevoie de AJUTORUL nostru!

Nea Killy, cabanierul de la Cabana Postavaru, un om iubit de foarte multi dintre noi, se află într-o stare gravă de sănătate fiind internat la spitalul “Matei Balș” din Capitală. El are nevoie, urgent, de sânge, pentru a putea merge mai departe.

Ma adresez acum tuturor acelora cu care am impartit clipe bune, foarte bune si mai putin bune in Poiana, dar care am ramas impreuna pentru ca acest loc inseamna ceva in vietile noastre! Acest loc, acest munte, inevitabil inseamna si Killy, inseamna familia sa, insemna „la cabana”, locul in care toti cei carora ma adresez au trait clipe frumoase… : Un OM al nostru este in necaz si are nevoie de noi! Va rog, asa cum va cunosc, sa ne adunam cat mai multi, REPEDE, sa ajutam! Un ultim teamwork, cel mai important si mai pretios de pana acum!!! O donatie de sange nu a facut rau nimanui, niciodata, dar a salvat vieti ! Astept sa ne auzim la telefon/mess cat mai multi dimineata si sa mergem sa dam o sansa vietii unui prieten bun!!!

PS. La centrul de donare : (Strada Doctor Victor Babeș 21, Brașov ) trebuie sa specificam numele Rolf Günter Truetsch și spitalul “Matei Balș” din București.

Va mulțumesc din suflet și va ținem la curent cu starea lui. Orice grupa sangvina este binevenita, atâta timp cât specificați numele și spitalul” este anunţul postat pe o retea de socializare de Emil Farcasanu.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Sursa: Facebook Emil Farcasanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.