Nelu Tătaru: ‘Șefii DSP de la Arad, Vâlcea Timiș și Brașov au fost demiși pentru că nu au înțeles că acțiunea lor este esențială’

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susține că șefii DSP de la Arad, Vâlcea Timiș și Brașov au fost demiși pentru că este o situație de urgență și aceștia nu au înțeles că acțiunea lor este esențială. Tătaru a explicat că și în perioada următoare vor fi demiși toți șefii care nu-și fac datoria.

”Acolo a fost o necolaborare între DSP și conducerea spitalului. După cum vedeți au fost teste care au venit după 5-6 zile și este nepermis.

Voi merge în vizită în toate județele unde sunt probleme, vom merge în toate județele care au peste 200 de cazuri. Vor fi deplasări la Brașov, Deva, la Sibiu. La Deva, autoritățile locale trebuie să îmi propună un management competent, iar dacă nu vom aduce din altă parte.

Citeste și:  Guvernul aprobă construirea unui patinoar la Sfântu Gheorghe și a două stadioane în Constanța și Pitești

În acest moment suntem într-o situație de pandemie, așa că deciziile trebuie să fie ferme și corecte. Orice scăpare din mână a anchetelor epidemiologice, orice întârziere, orice lipsă de implicare duce la demiterea șefilor respectivi.”, a spus Nelu Tătaru, la Digi 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.