Nepoata pacientului răpus de Covid la Brașov: ‘Secția Chirurgie 2 a Spitalului Județean Brașov ar putea fi un focar’

Nepoata pacientului mort la Spitalul Județean Brașov, în condițiile infectării cu coronavirus, face acuzații grave: „toata secția Chirurgie 2 a Spitalului Județean Brașov ar putea fi un focar!”, a scris nepoata pacientului pe pagina de Facebook. Femeia, Irina Funaru, susține că bărbatul s-ar fi infectat în spital și își întărește acuzațiile prin faptul că medicul care i-a operat bunicul se află și el în izolare. Starea de sănătate a pacientului început să se înrăutățească în spital, la 8 zile de la internare, susține nepoata pacientului decedat.

Irina Funaru povestește că imediat ce a aflat de înrăutățirea stării de sănătate a pacientului, familia ar fi solicitat testarea Covid, dar medicii ar fi refuzat .

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

Prezentăm în continuare povestea postată de nepoata pacientului decedat la Spitalul Județean Brașov:

„Va rog sa ma ajutati cu share la această postarea ‼‼
Bunicul meu , in data de 30.03.2020 a fost internat la Spitalul județean de urgență Brasov, secția Chirurgie 2 , urmând a fi operat la un deget necrozat. La momentul internării se afla într-o stare buna, neavând probleme grave de sanatate. Vineri 03.04.2020 a fost operat de medicul Dr Maier . Sâmbătă seara , am vorbit cu el si ne a spus că nu se simte bine, ca are probleme de respiratie. Am luat legatura cu medicul, solicitând sa i se faca testul tinand cont ca era de 8 zile în spital. AM FOST REFUZATI pe motiv că nu prezintă simtome specifice Covid19. Luni starea lui să agravat , iar marți a fost mutat din salon 306 secția Chirurgie 2 , in Terapie intensivă. Ieri am fost anunțați că a decedat în urma unui stop cardiac. ‼SOCUL a venit aseara cand am aflat din presă că a decedat în urma infectarii cu Covid19, in ziua de Marți ‼ astăzi am reusit sa luam legatura cu Dr MAIER care ne a confirmat rezultatul testării si a recunoscut că este acasa si nu mai lucrează. Cei de la Terminarea Intensivă ne au informat in urma cu putin timp faptul că Dr Maier se află în izolare ! ‼ ajutati-ne sa facem public acest caz ‼ poate cunoașteți pe cineva internat acolo in perioada 30.03-09.04.2020 ‼ orice informatie ne poate ajuta ! Din toata povestea reiese că toata secția Chirurgie 2 a Spitalului județean Brașov ar putea fi un focar!”, a scris Irina Funaru, nepoata pacientului pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.