Noapte de coșmar în Râșnov. O turistă povestește calvarul prin care a trecut

O turistă care s-a cazat în Râşnov se plânge că restaurantul din apropierea hotelului în care a fost cazată nu a respectat legea limitei de decibeli. Femeia susține că politia nu a luat nicio măsură în momentul în care a fost sesizata.
„Către poliția locală Râșnov: nu știu dacă a fost fiul/ fiica vreunui șef de acolo care s-a căsătorit sâmbătă. Dar numai așa aș putea să-mi explic lipsa de reacție față de nerespectarea legii limitei de decibeli, în condițiile în care sediul poliției era fix lângă restaurantul cu pricina. La 1 noaptea au fost sunați de personalul hotelului în care stăteam. Ce credeți că s-a întâmplat? Nimic”, a scris pe pagina sa de Facebook Irene Buhanita.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Legea zgomotului a intrat în vigoare anul acesta, iar cei care nu o respectă riscă amenzi cuprinse între 1.500 şi 3.000 de lei pentru persoanele fizice și de la 6.000 până la 12.000 de lei pentru persoanele juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.