Noi acțiuni ale polițiștilor brașoveni și amenzi peste 9000 lei

În perioada 31.03 – 01.04.2021, în intervalul orar 22.30 – 00.30, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat, pe raza municipiului Brașov, actiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă de către participanții la traficul rutier.

Astfel, echipe mixte formate din polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov au verificat 125 de autoturisme aflate în trafic.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.000 lei, dintre acestea 38 fiind aplicate pentru încălcări ale normelor legale prevăzute în Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 7 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 –Rep. privind circulația pe drumurile publice

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 1 permis de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, miercuri, 24 aprilie

Polițiștii brașoveni vor continua activitățile de verificare și de instruire a cetățenilor cu privire la respectare prevederilor legale impuse pe perioada stării de alertă, scopul acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Respectați măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a vă proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.