Noi acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu Covid-19, pe raza județului Brașov, în ultimele 24 de ore

Ieri, 08 aprilie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat noi acțiuni preventiv-reactive, care au avut ca scop verificarea modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2, acționând în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

Astfel, polițiștii brașoveni au verificat aproximativ 970 de locații, 77 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 120 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 136 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 4 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 6.500 lei.

Citeste și:  Peste 9.000 de cetăţeni ucraineni au intrat sâmbătă în România

De asemenea, polițiștii brașoveni au verificat aproximativ 3.200 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.