Noul subprefect al județului Brașov a fost învestit astăzi în funcție

Noul subprefect al județului Brașov, Lucian Pătrașcu, a fost învestit astăzi, în cadrul unei ceremonii organizate, în sistem videoconferință, de Ministerul Afacerilor Interne, în prezența ministrului Lucian Nicolae Bode și a subsecretarului de stat Gheorghe Sorescu.

Lucian Pătrașcu are 40 de ani și a fost membru al Consiliului Local al municipiului Brașov. De asemenea, în perioada 19.06.2018 – 07.11.2019 a ocupat funcția de secretar de stat în aparatul propriu de lucru al viceprim-ministrului.

Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune, din cadrul Universităţii George Bariţiu din Braşov, cu diplomă de licenţă. Are un doctorat în domeniul contabilitate, la Academia de Studii Economice din Bucureşti și este membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Este căsătorit și tatăl a doi copii.

Lucian Pătrașcu se alătură astfel prefectului Mihai Cătălin Văsii și subprefectului Ambrus Izabella-Agnes în echipa de conducere a Instituției Prefectului – Județul Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.